mandag 7. mars 2016

Nedtelling

Nå nærmer det seg flyttedag. Jeg innbiller meg at jeg ikke har så mye igjen. Men jeg tror jeg tar feil, hehe. 
Bråvåknet altfor tidlig idag, og fikk ikke sove igjen. Kjedelig når man skal på jobb. Og enda kjedeligere når tankekaoset setter i gang. 
Først...jeg har etpar regninger som ligger og venter. Skulle vært forbudt å ha forfallsdato på kvinnedagen! Men altså, akkurat den regninga er min egen feil. Jeg skulle på kontroll med cpap'en min. Og kom feil dag! 640kr rett ut av vinduet. Litt sånn sure penger å ut med, men jeg kan jo ikke legge skylda på noen om akkurat denne.

Er det noen som har noen flyttekasser liggende? Jeg har jo endel igjen skjønte jeg idag morges. Sånn derre foodproffesor ;-). 
Husker da jeg kjøpte den, den var en "må ha". Akkurat, VAR... Jeg tror jeg kan telle på en hånd hvor mange ganger jeg har brukt den.
Vurderer å selge den. Jeg solgte kaffeservise mitt. Det begynte jeg å samle på da jeg var 16. Nå har det stått ubrukt i 9 år. Akkurat like fint. 
Jeg har aldri knyttet meg til ting, så da er det greit å selge til andre, eller gi bort. Men tror jeg vil legge den "proffesoren" ut i morgen. Må vel nesten ha bilde av den. Hvis ikke du vil kjøpe den usett da? Har alle delene som fulgte med da den ble kjøpt. Mesteparten av ekstradelene er aldri brukt. 
Jeg vet ikke om jeg har bruksanvisningen lengre. Send meg en melding om du er interessert da..

Forrige lørdag feira vi søstra mi. Og fant ut at det var jo veldig viktig å ta bilde av oss sammen.
Det ble utrolig festlig. Du kan se et her
Først stod vi sånn....det er meg helt til høyre, Bjørg på krykker i midten, og så Kari. Jubilanten Marianne  satt foran som en matriark. Det ble litt for seriøst fant vi ut, og fikk fullstendig latterkrampe. Så vi prøvde en gang til 
Ikke verdens beste dette heller, men bedre enn oppstilling fra 50 tallet 😂😂😂
Ha en fin dag der ute 🙋🏼


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar