søndag 20. mars 2016

7..

Ja, nå er det bare 7 dager igjen, så flytter jeg inn. 
Tingene mine begynner virkelig å komme på plass, er resten av tøyet mitt, litt "pønt", og spisestua. Det ordna seg med hjelp til å få den opp. Søstra mi og mannen hennes, Petter, kommer og hjelper meg med den neste mandag. Og da tenkte jeg å liksågodt flytte inn. 
Det er litt rart, og vemodig..og trist også. Ikke misforstå, det er helt riktig å gjøre dette. Men vi hadde tross alt nesten 5 år sammen. Det er ikke bare å sette en strek over det. Uansett hva som har skjedd. Vi har begge gjort store feil. Det vi gjør riktig nå, er å prate om det. 
Så kan vi sitte her og stønne over hvor mye vi gjorde feil, samtidig som vi ler av alt det gøye vi også har gjort. 
Første turen vi hadde sammen f.eks. Jeg hadde lyst å vise henne York som ligger i nord-England, i tilfelle du ikke visste det.. En nydelig liten by som jeg har vært i mange ganger. Så jeg blir ikke like bergtatt, siden jeg har vært der ørten ganger før....men det var en opplevelse å se hennes reaksjon da vi kom dit.
Sånne minner er gode å ha! 
Og gode minner tar jeg vare på, resten av livet. 
Nå begynner snart en ny epoke. Hvem vet hva som skjer? Ikke jeg, ikke du. 
Men jeg vet det blir bra. 

Livet er jammen meg ikke så værst...
Med et annet bord, og spisestua der jeg står og tar bildet...og litt større TV...og litt pønt, stæsj og bilder..
Da har vi det 👌












torsdag 17. mars 2016

Tida flyr..

Hjelpes meg, idag er det 2 uker til de nye flytter inn her, og det er rart å tenke på. 
Jeg visste jo, da vi flyttet inn, kom jeg ikke til å bli gammel her, men at det skulle gå SÅ fort...nei det visste jeg ikke. 
Jeg var oppe i min leilighet i går ettermiddag, og jeg fikk rydda mesteparten på plass. Nytt sengetøy ble lagt på senga, kopper og kar satt i skapene. Litt pynteting plasserte jeg bare, de blir nok satt på en ordentlig plass etterhvert, men god hjelp av søstrene mine. De er flinkere enn meg til det der. Og jeg får ikke gjort så mye merkes det nå heller. Det eneste jeg trenger hjelp til, er å få spisestua opp. Den er blytung, og foten må fjernes først, ellers blir det umulig å bære det. 10 stoler skal også med.
Alt har ordnet seg for meg til nå, så håper og tror at denne siste tingen også faller på plass 🤗

Jeg har ikke fått blogga noe særlig, har så mye annet som svirrer rundt i hodet mitt..og hvis du lurer; nei!! Jeg har IKKE truffet noen andre...som ei viss ei trodde her om dagen. Gidder ikke si hvem det var...men søstrene mine vet det 😉 og nei, det var ikke de som spurte.
Blir matt! La meg puste litt først!!


mandag 7. mars 2016

Nedtelling

Nå nærmer det seg flyttedag. Jeg innbiller meg at jeg ikke har så mye igjen. Men jeg tror jeg tar feil, hehe. 
Bråvåknet altfor tidlig idag, og fikk ikke sove igjen. Kjedelig når man skal på jobb. Og enda kjedeligere når tankekaoset setter i gang. 
Først...jeg har etpar regninger som ligger og venter. Skulle vært forbudt å ha forfallsdato på kvinnedagen! Men altså, akkurat den regninga er min egen feil. Jeg skulle på kontroll med cpap'en min. Og kom feil dag! 640kr rett ut av vinduet. Litt sånn sure penger å ut med, men jeg kan jo ikke legge skylda på noen om akkurat denne.

Er det noen som har noen flyttekasser liggende? Jeg har jo endel igjen skjønte jeg idag morges. Sånn derre foodproffesor ;-). 
Husker da jeg kjøpte den, den var en "må ha". Akkurat, VAR... Jeg tror jeg kan telle på en hånd hvor mange ganger jeg har brukt den.
Vurderer å selge den. Jeg solgte kaffeservise mitt. Det begynte jeg å samle på da jeg var 16. Nå har det stått ubrukt i 9 år. Akkurat like fint. 
Jeg har aldri knyttet meg til ting, så da er det greit å selge til andre, eller gi bort. Men tror jeg vil legge den "proffesoren" ut i morgen. Må vel nesten ha bilde av den. Hvis ikke du vil kjøpe den usett da? Har alle delene som fulgte med da den ble kjøpt. Mesteparten av ekstradelene er aldri brukt. 
Jeg vet ikke om jeg har bruksanvisningen lengre. Send meg en melding om du er interessert da..

Forrige lørdag feira vi søstra mi. Og fant ut at det var jo veldig viktig å ta bilde av oss sammen.
Det ble utrolig festlig. Du kan se et her
Først stod vi sånn....det er meg helt til høyre, Bjørg på krykker i midten, og så Kari. Jubilanten Marianne  satt foran som en matriark. Det ble litt for seriøst fant vi ut, og fikk fullstendig latterkrampe. Så vi prøvde en gang til 
Ikke verdens beste dette heller, men bedre enn oppstilling fra 50 tallet 😂😂😂
Ha en fin dag der ute 🙋🏼